Tempo Team en DUCOS Productions tekenen meerjarige samenwerkingsovereenkomst

19-4-2017

Tempo-Team en DUCOS Productions zijn een meerjarige samenwerking aangegaan voor de evenementen Night at the Park en Parkpop. Guus Dutrieux (DUCOS) en Frans van Kreuningen (Tempo-Team) tekenden deze week de overeenkomst. Deze houdt onder andere in dat HR-dienstverlener Tempo-Team gedurende beide evenementen in het Haagse Zuiderpark prominent zichtbaar is als partner, en tevens zorg draagt voor de personele invulling van diverse (horeca)functies in de organisatie van zowel Parkpop als Night at the Park.

Frans van Kreuningen, regiodirecteur van Tempo-Team: “Na een bezoek vorig jaar aan Parkpop waren we dusdanig enthousiast over het evenement dat we ons er graag als partner aan verbinden. De mensen van Tempo-Team voelen zich sterk betrokken bij zowel de klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin zij hun werk doen. Die lokale verbondenheid past perfect bij Parkpop en Night at the Park!”

Guus Dutrieux, directeur van organisator DUCOS Productions: “Ik ben erg blij met dit partnership. Tempo-Team is een gerenommeerd bedrijf met een frisse en positieve uitstraling. Niet alleen door hun professionele benadering van het leveren van de juiste mensen, maar ook door de persoonlijke en lokale betrokkenheid.” 

Peter Verheul, vanuit de firma Entertainment Partnering verantwoordelijk voor de partnerships van DUCOS Productions: “Geweldig dat we het enthousiasme van beide partijen hebben kunnen omzetten in een mooi partnership voor de komende jaren. Overigens ook veel dank aan (horeca)partner The Zoo voor hun steun en vertrouwen.”

Over Tempo-Team
Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener en in grootte de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland. Het is opgericht in 1969 en maakt als werkmaatschappij onderdeel uit van de Randstad Holding. Bij Tempo-Team zijn circa 1500 mensen werkzaam, verspreid over 140 vestigingen. Dagelijks zijn er tienduizenden flexwerkers actief bij de opdrachtgevers van Tempo-Team. www.tempo-team.nl

Over DUCOS
DUCOS Productions is één van de toonaangevende bureaus op het gebied van organisatie van grootschalige publieksevenementen en festivals, kunst en cultuurmanifestaties, citymarketing events en bedrijfsevenementen. Met 30 jaar ervaring heeft DUCOS een brede expertise opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, marketingcommunicatie, PR, organisatie, programmering en productie van grootschalige publieksevenementen en B2B events. Daarnaast is DUCOS Productions het bureau achter enkele van de nationale Top 10 publieksevenementen van Nederland zoals Parkpop Den Haag, Night at the Park, Zomercarnaval en Rotterdam Unlimited. Jaarlijks bereikt DUCOS Productions met de verschillende evenementen meer dan 1,1 miljoen bezoekers. 

Deel dit bericht op social media: