Parkpop Saturday Night strikt JASON DONOVAN

16-2-2018

Parkpop Saturday Night strikt JASON DONOVAN
And presents: KIM WILDE, CLOUSEAU, a tribute to BRUCE SPRINGSTEEN, 90’s NOW! and many more!

Jason Donovan komt naar het Zuiderpark in Den Haag. Het voormalig popidool treedt op tijdens het gloednieuwe festival Parkpop Saturday Night, op de zaterdag voor Parkpop. Eerder deze maand maakte de organisatie de komst van de Britse zangeres Kim Wilde en de Belgische formatie Clouseau bekend.

Het belooft een swingende, zwoele zomeravond te worden in het Haagse Zuiderpark op zaterdag 23 juni. Met hits uit de laatste decennia en heel wat comebacks uit de jaren ’80 en ’90. Naast Donovan, Wilde en Clouseau staat ook The Boss UK op het programma. Ook wel gezien als ’s werelds meest sensationele Bruce Springsteen tribute-band.

A tribute to Springsteen
Springsteen verkocht wereldwijd meer dan 120 miljoen platen en scoorde hit na hit met onder andere ‘Born to Run’, ‘I’m on Fire’, ‘The River’ en ‘Born in the USA’. Niet voor niets staat Springsteen hiermee al jaren te boek als ‘the Boss’. Afgaande op de lovende recensies uit binnen- en buitenland weet The Boss UK deze baas tot op een haar te benaderen in een show die bol staat van de energie.

Jason Donovan
Jason Donovan deed in de jaren ’80 menig meisjeshart sneller kloppen. Hij maakte onder andere naam met zijn rol in de soap 'Neighbours'. Maar het was pas met zijn duet met Kylie Minogue 'Especially for you' dat zijn bekendheid als zanger groots van de grond kwam. Al snel volgde in 1989 zijn eerste solonummer 1-hit met 'Too many broken hearts' en vloog zijn debuutalbum 'Ten Good Reasons' vlot over de toonbank. Al snel werd hij één van de bestverkopende artiesten ooit.

Hit show 90’s NOW!
Naast optredens van nationale en internationale artiesten op het hoofdpodium, wordt de festivaltent in het Haagse Zuiderpark op de zaterdag voor Parkpop het epicentrum van de nineties. Met de hit show 90’s NOW! mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’s Now Dj-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij. Voeg daar nog crappy commercials, Corny Clipjes, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo weer in tijden van weleer!

More to come!
Of de line-up hiermee al volledig is? Zeker niet! Binnenkort heeft de organisatie nog enkele verrassingen in petto die in bovenstaand rijtje zeker niet zullen misstaan.

Ticketverkoop en EARLY BIRDS
De kaartverkoop van Parkpop Saturday Night is eerder deze maand gestart. De reguliere ticketprijs bedraagt 35,- euro (excl. 3,50 euro reserveringskosten). De early bird prijs bedraagt 27,50 euro (excl. 3,50 euro reserveringskosten). Deze korting is geldig zolang de voorraad strekt. Voor groepen vanaf 6 personen geldt een groepskorting van 24,75 euro (excl. 3,50 euro reserveringskosten). www.parkpopsaturdaynight.nl

Deel dit bericht op social media: