Nieuw: Parkpop Saturday Night

1-2-2018

Parkpop Den Haag lanceert dit jaar een gloednieuw evenement op de zaterdagavond voor het festival: PARKPOP SATURDAY NIGHT. Het event sluit hiermee naadloos aan op Parkpop Downtown op vrijdag en Parkpop op zondag. Parkpop groeit zo uit tot een compleet festivalweekend boordevol muzikale optredens in het Haagse Zuiderpark en de binnenstad van Den Haag.

Nieuwe weg

Na vier jaar Night at the Park gehost te hebben, slaat organisator Ducos Productions met Parkpop Saturday Night een nieuwe weg in.

Claudia Raven, artistiek directeur Ducos Productions:

Het nieuwe evenement met een nieuwe naam geeft ons de armslag om het festivalprogramma te verbreden met een focus op hits uit de laatste decennia. Gevestigde namen uit binnen- en buitenland en nieuwe acts wisselen elkaar af. Samen staan ze garant voor een swingende, zwoele zomeravond ‘Parkpopstyle’”.

Parkpop Saturday Night sluit zo bovendien naadloos aan op Parkpop Downtown op vrijdag en het vertrouwde Parkpop op zondag met een naam die logischerwijs in het rijtje past. We zetten hiermee stevig in op een compleet Parkpop Weekend”, aldus Raven.

Line-up
Hoewel het evenement nog maar net in de steigers staat, maakt de organisatie vandaag ook de eerste artiestennamen bekend. Niemand minder dan Kim Wilde en de nog altijd ongekend populaire Belgische formatie Clouseau betreden op zaterdag 23 juni 2018 het hoofdpodium in het Haagse Zuiderpark. De Britse zangeres scoorden in de jaren ’80 maar liefst vijftien Top-40 hits, waaronder onverwoestbare klassiekers als Kids In America, Cambodia, Chequered Love en Never Trust A Stranger. De broers Koen en Kris Wouters scoorden in de jaren ‘80/’90 met Clouseau hit na hit waaronder Daar gaat ze, Passie, Louise (Lieve Louise) en Anne. Inmiddels bestaat de band 30 jaar en spelen ze nog altijd voor stijf uitverkochte zalen. Meer programma informatie volgt binnenkort op www.parkpopsaturdaynight.nl.

Parkpop Weekend
Met de komst van Parkpop Saturday Night groeit Parkpop uit tot een compleet festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 22 juni 2018 met Parkpop Downtown. Na een succesvolle eerste editie verovert Parkpop de Haagse binnenstad met diverse live-acts op de Grote Markt, optredens in het Paard en een afterparty in de Zwarte Ruiter.

Op zaterdag 23 juni 2018 is het tijd voor het gloednieuwe Parkpop Saturday Night in het Haagse Zuiderpark. De ticketverkoop is vandaag gestart. Early birds betalen 27,50 per ticket. De reguliere ticketprijs bedraagt 35,- euro. Parkpop sluit op zondag 24 juni af met het gratis toegankelijke festival in het park. Meer informatie: www.parkpop.nl

Deel dit bericht op social media: