Mojo stapt in Parkpop Weekend

25-4-2018

Parkpop breidt uit. Samen met kersverse partner MOJO, groeit het grootste, gratis popfestival toe naar een volledig Parkpop weekend. Dat maken beide festivalorganisatoren vandaag bekend.

“Het festivallandschap is volop in beweging. Ieder jaar komen er nieuwe festivals bij, sneuvelen er een aantal en weten oude rotten als Parkpop als een dijk te blijven staan. Dat neemt niet weg dat we ambitieus blijven en verder blijven door ontwikkelen om zo een stevige positie in de festivalmarkt te blijven behouden. Samen met MOJO zetten we nog sterker in op de positionering van een volledig, 3-daags Parkpop weekend”, aldus Guus Dutrieux, directeur Ducos Productions, organisator Parkpop.

John Mulder, directeur MOJO: “We kijken enorm uit naar deze samenwerking met Parkpop. Samen gaan we een driedaags evenement in Den Haag neerzetten. Daarmee kan Den Haag ook op vrijdag én zaterdag voor Parkpop genieten van live muziek. We willen de komende jaren onze expertise op het gebied van internationale artiesten hiervoor gaan inzetten. We hebben al eerder samengewerkt maar met de ambitie van Parkpop om te groeien naar een meerdaags evenement ontstond de kans om onze samenwerking te verstevigen.”

Dit jaar vindt het grootste gratis popfestival van Nederland, alweer voor de 38e keer plaats, op zondag 24 juni. Daarnaast wordt het festival uitgebreid. Met op vrijdag 22 juni Parkpop Downtown, met tal van optredens op de Grote Markt in de binnenstad, en op zaterdag 23 juni Parkpop Saturday Night in het Haagse Zuiderpark.

Vandaag voegt de organisatie de mannen van De Dijk toe aan de line-up. Ook Gruppo Sportivo is van de partij op het gloednieuwe festival op zaterdagavond. De line-up van het festival is hiermee bijna rond. De volledige line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

LINE UP
Parkpop Saturday Night:
Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, Hot Chocolate, Martijn Fischer, De Dijk, The Boss UK, Kiss Forever, Gruppo Sportivo en ’90 NOW
More to come! Tickets & Info: www.parkpopsaturdaynight.nl

Parkpop (compleet): BLØF, De Jeugd van Tegenwoordig, Danny Vera, The Dubbeez, Roachford, The Fratellis, DeWolff, Bökkers, The GO!Team, The Analogues.
GRATIS! Info: www.parkpop.nl

De Dijk
Nederpop liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Parkpop Saturday Night! Want met de stomende rock,- en soulmachine van De Dijk wordt het Haagse Zuiderpark op zeker plat gespeeld. De na ruim 35 jaar nog altijd populaire band heeft een indrukwekkende staat van dienst. Naast de Gouden Harp en de Edison Oeuvre Prijs, sleepte de band menig onderscheiding in de wacht en werd er zo’n beetje overal gespeeld. Met Hits als ‘Bloedend hart’, ‘Mag het licht uit’, ‘Als ze er niet is en ‘Dansen op de Vulkaan’ heeft de band zijn naam voorgoed gevestigd.

Gruppo Sportivo
Voor Gruppo Sportivo wordt het op zaterdag 23 juni een thuiswedstrijd in het Zuiderpark. De Haagse groep, met Hans Vandenburg als energieke voorman, weet op zeker een feestje te bouwen met succesvolle singles als ‘Beep Beep’, ‘Love Hey Girl’, en ‘Disco Really Made It’. De band maakte vooral eind jaren ’70 furore en laat daarmee oude tijden herleven op de zaterdagavond voor Parkpop!

Deel dit bericht op social media: