Latin Weekender 2016 in Limburgse Peel

28-7-2016

Op 25, 26 en 27 november strijkt het Latin Weekender festival weer neer in Center Parcs. Dit jaar verhuist het festival van De Eemhof naar Limburgse Peel (America, Noord-Limburg). Drie dagen lang wordt het park omgetoverd tot een tropisch zomerparadijs met de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en Caribbean parties, dansshows, workshops en bootcamps, een pool party, heerlijk eten en nog véél meer. Het ultieme 'weekendje weg' voor groepen vrienden en latin lovers.

Workshops en Bootcamps
Kun je geen salsa, bachata of kizomba dansen, maar wil je het wel leren? Geen probleem! Doe mee aan één van de vele bootcamps of workshops en leer in één weekend de fijne moves van nationale- en internationale topdocenten uit de scene. Voor elk niveau worden er verschillende workshops aangeboden.   

Bungalows
De bungalows tijdens Latin Weekender in Center Parcs Limburgse Peel zijn beschikbaar voor groepen van 2 tot 8 personen. De toegang tot - en deelname aan - alle feesten, optredens, bootcamps en workshops zijn daarbij inbegrepen. Alle bungalows zijn voorzien van comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten!

Voor meer info: www.latinweekender.com

Deel dit bericht op social media: