DUCOS Productions in zee met Entertainment Partnering

6-9-2016

 

Voor de sponsoring van haar evenementen is Ducos Productions een samenwerking aangegaan met de firma Entertainment Partnering van Peter Verheul.

 

Guus Dutrieux, directeur van Ducos Productions, zegt in een reactie: “Entertainment Partnering komt met een verfrissende aanpak om onze events te koppelen aan b2b partners. Ook is daar de ervaring in dealmaking voor handen, waarmee wij graag onze positie in sponsoring versterken.” DUCOS Productions is het bureau achter enkele van de nationale Top 10 publieksevenementen van Nederland zoals Parkpop Den Haag, Night at the Park, Zomercarnaval en Rotterdam Unlimited. Met deze events bereikt DUCOS Productions jaarlijks ruim 1,2 miljoen bezoekers. 

 

Voor Entertainment Partnering is deze samenwerking een prachtige start, zo meldt Verheul. “Op het gebied van sponsoring, b2b marketing, marketing partnerships en hospitality zijn er veel mogelijkheden die ik in onderscheidende proposities in de markt ga zetten. Het is natuurlijk fantastisch dat Ducos, een van de toonaangevende eventorganisaties in Nederland, kiest voor mijn nog piepjonge firma.” Entertainment Partnering is inderdaad pas net opgericht, maar eigenaar Verheul heeft vele jaren ervaring opgedaan bij Mojo Concerts, Veronica Magazine, Warner Music en Sanoma/SBS.

 

Ducos Productions kiest ervoor om het vermarkten van partnerships exclusief bij Entertainment Partnering neer te leggen nu Sytske Schoenmakers heeft besloten om het bedrijf per 15 september te verlaten om meer focus te leggen op haar eigen activiteiten. 

Deel dit bericht op social media: