DUCOS nieuwsbrief oktober 2017

27-10-2017

In deze maand vinden de eerste oriënterende inventarisaties plaats waarin bedrijven keuzes maken ten aanzien van de positionering van merken en producten in 2018, welke campagnes daartoe zullen worden ingezet en welke dragers en kanalen daarop aansluiten.

Festivals zijn uitstekende instrumenten en gebeurtenissen om doelgroepen direct aan te spreken. Festivals bieden de momenten waarop je jezelf een onderdeel voelt van een groter geheel, je bent daar met gelijkgezinden, je maakt deel uit van een groep en je wordt je bewust van wie je bent en wie je wil zijn. Dat zijn de momenten waarop mensen openstaan voor impulsen en direct benaderbaar zijn.

Ducos Productions organiseert jaarlijks enkele evenementen die stuk voor stuk een hechte en nauw betrokken achterban kennen. Graag brengen wij deze evenementen alvast onder uw aandacht. Kunnen deze evenementen een rol vervullen in de positionering en promotie van uw merk of producten? Wij denken van wel, hierbij alvast de data van onze landelijke evenementen. 

Klik hier voor onze nieuwsbrief

Deel dit bericht op social media: