BLØF, Bökkers en DeWolff op PARKPOP DEN HAAG

9-3-2018

De eerste namen van Parkpop zijn bekend. De mannen van BLØF, de Sallandse rockformatie Bökkers en het driekoppig ‘rock ’n rollmonster’ DeWolff geven acte de présence op de 38e editie van Parkpop Den Haag. Hiermee zet het grootste gratis popfestival van Nederland in op een flink staaltje rock dat het Haagse Zuiderpark op zondag 24 juni op zijn grondvesten zal doen laten schudden. Later deze maand wordt de verdere line-up bekend gemaakt.

Unieke festivalsfeer

Op zondag 24 juni wordt het Haagse Zuiderpark omgedoopt tot hét festivalhart van Parkpop. In een nieuwe, intieme festivalsetting kunnen festivalbezoekers als vanouds genieten van ruim 30 acts op 7 verschillende podia en de unieke festivalsfeer die Parkpop zo populair maakt onder haar bezoekers. 

“Met de optredens van de energieke rock boys van Bökkers én DeWollf wordt het Parkpop publiek met zekerheid plat gespeeld! En ook met de komst van BLØF op ons GRATIS  toegankelijk festival, bieden wij onze bezoekers een fantastisch cadeau.
Het is dan ook met trots dat we deze eerste namen bekendmaken”,
aldus Claudia Raven, organisator Ducos Productions.

BLØF
De succesvolle Nederlandse band BLØF is opgericht in 1992. Met twaalf studio albums en tal van hits op hun naam is de band tot op de dag van vandaag immens populair. De Zeeuwse formatie, met leadzanger Paskal Jakobsen, brak door met de single Liefs uit Londen, waarna zij de hitlijsten keer op keer wisten te bestormen. Met het nieuwe album AAN gooit de band opnieuw hoge ogen. De laatste single Zoutelande staat momenteel stevig op één in de hitlijsten. Het is dan ook niet voor niets dat de band afgelopen zondagmiddag een 100% NL Oeuvre ontving voor hun gehele muzikale oeuvre. Vanavond staan de mannen in een uitverkocht Ziggodome. Op 24 juni zetten zij op zeker het Haagse Zuiderpark op zijn kop!

Bökkers
Het leven van de vier heren van de Sallandse rockband Bökkers, verliep de laatste jaren als een dollemansrit in een achtbaan. In een moordend tempo werden festivals en poppodia door het hele land he-le-maal plat gespeeld. Wanneer deze heren de bühne betreden weten ze altijd spektakel en feest te brengen. Met eigen nummers, gezongen in het Sallandse dialect, en pure rock ’n roll zetten ze geweldige liveshows neer.

DeWolff
De Wolff laat zich omschrijven als “het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland” die iedere show speelt alsof het de laatste is. Met zes studioplaten en een livealbum op zak hebben de bandleden Robin Piso en de gebroeders Van der Poel hun plek hun sporen inmiddels dik verdiend. De band brengt een ode aan sixties/seventies mastodonten als Deep Purple, Focus en The Allman Brothers, en tegelijkertijd de nieuwe evolutionaire tak. Samen brengen zij een flinke dosis rock and roll naar het Haagse Zuiderpark!

More to come!
Of de line-up hiermee al volledig is? Zeker niet! Binnenkort heeft de organisatie nog enkele verrassingen in petto die in bovenstaand rijtje zeker niet zullen misstaan.

Parkpop Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door: De Gemeente Den Haag, Jupiler, Hi-Fi klubben, Tempo Team, Pepsi Max en Bristol

Deel dit bericht op social media: