AB InBev en DUCOS verlengen contract tot langstlopend partnership in de Nederlandse cultuursector

7-11-2016

AB InBev Nederland en DUCOS Productions zijn een meerjarige verlenging aangegaan van hun al 35-jarige samenwerkingsverband voor Parkpop in het Haagse Zuiderpark. Met deze verlenging vormt dit partnership de langstlopende sponsorrelatie in de Nederlandse cultuur/ entertainment branche.

AB InBev Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde AB InBev, dat in meer dan 25 landen actief is met een portfolio van meer dan 200 merken, waaronder internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois. De Nederlandse organisatie is de tweede speler op de lokale markt en voert sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan en Corona.

Guus Dutrieux, directeur van organisator DUCOS Productions: “Al sinds het begin van Parkpop in 1981 speelt InBev een belangrijke rol. Niet alleen door hun professionele benadering van het leveren van de juiste materialen en bieren, maar ook door de persoonlijke betrokkenheid om er elke editie weer een mooi feest van te maken.”

Peter Verheul, vanuit de firma Entertainment Partnering verantwoordelijk voor de partnerships van DUCOS Productions: “Ik ben blij dat we een meerjarig partnership voor de toekomst kunnen afsluiten met de partner waar we al zoveel historie mee delen.” 

Over AB InBev
AB InBev is een echte wereldbrouwer met toonaangevende posities in Noord- en Zuid Amerika, Europa en Azië. In 19 belangrijke biermarkten neemt AB InBev de eerste of tweede positie op de markt in; een unicum in de internationale brouwerijwereld. AB InBev Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo'n 155.000 medewerkers in meer dan 25 landen actief is. Wereldwijd is AB-InBev de grootste brouwer. Het is de droom om het beste bierbedrijf te zijn dat mensen samenbrengt voor een betere wereld. De missie is het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen.

Over DUCOS
DUCOS Productions is een van de toonaangevende bureaus op het gebied van organisatie van grootschalige publieksevenementen en festivals, kunst en cultuurmanifestaties, citymarketing events en bedrijfsevenementen. Met 30 jaar ervaring heeft DUCOS een brede expertise opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, marketingcommunicatie, PR, organisatie, programmering en productie van grootschalige publieksevenementen en B2B events. Daarnaast is DUCOS Productions het bureau achter enkele van de nationale Top 10 publieksevenementen van Nederland zoals Parkpop Den Haag, Night at the Park, Zomercarnaval en Rotterdam Unlimited. Jaarlijks bereikt DUCOS Productions met de verschillende evenementen meer dan 1,1 miljoen bezoekers.

Deel dit bericht op social media: