30.000 bezoekers voor 4de editie van Night at the Park

24-6-2017

Vanavond vond in het Haagse Zuiderpark de 4e editie van Night at the Park plaats. Het festival met o.a. UB40, Paul Young en Level 42 trok zo’n 30.000 bezoekers, evenveel als vorig jaar. Ook Garland Jeffreys en de Nederlandse band Diesel stonden vandaag op het Night at the Park-hoofdpodium. Er was tevens een tribute stage waar bands als Mirage, the Rootsriders en Rhapsody Queen odes brachten aan o.a. Fleetwood Mac, Bob Marley en Queen. De organisatie kondigt alvast de datum van volgend jaar aan. De lustrumeditie van Night at the Park vindt dan plaats op zaterdag 23 juni 2018. www.nightatthepark.nl

Claudia Raven van organisator Ducos: “Wat was het weer een feestje! Die hits uit de 80’s vervelen werkelijk nooit. Het weer werkte ook perfect mee; na de hittegolf van afgelopen week, was het vandaag gelukkig koeler en het is droog gebleven! En met UB40 op het podium waanden we ons alsnog in de Cariben.”

Over Night at the Park
Night at the Park werd in 2014 geïntroduceerd als pre-party voor Parkpop, dat traditiegetrouw de dag erna plaatsvindt op hetzelfde terrein. Al snel maakte Night at the Park naam als hét festival waar je de 80’s en 90’s herbeleeft, met optredens van grote namen als Madness, Golden Earring, UB40, De Dijk, Duran Duran, Anastacia, Holly Johnson (van Frankie Goes To Hollywood), Wet Wet Wet en vele anderen. Dit jaar stonden wederom grote artiesten uit de jaren ‘80 op het festival in het Zuiderpark. Ook de Coronas kregen opnieuw een plek op het festival met hun Special Request Stage.

Popweekend Den Haag
De organisatie van Night at the Park brengt dit jaar voor het eerst een driedaags Popweekend. Op vrijdag 23 juni werd het popweekend afgetrapt met de eerste editie van Parkpop Downtown; een festival in Parkpop-stijl maar dan in de binnenstad van Den Haag. Op zondag 25 juni is het tijd voor alweer de 37e editie van Parkpop, met dit jaar o.a. Alison Moyet, Broederliefde, The Baseballs, Causes, La Pegatina en vele anderen. 

Deel dit bericht op social media: