Claudia Raven over Frans Bauer op Parkpop

24-6-2015
„Ik ben het trotst op de combinatie van artiesten die we dit jaar op het programma hebben staan”, aldus Raven. „Gelukkig hebben we de Manoeuvres kunnen regelen om het gecancelde optreden van Paul Weller op te vullen. Ik kijk ook uit naar Frans Bauer. Hij heeft beloofd dat hij niet op de Hollandse toer gaat, dus ik ben heel benieuwd. Misschien komt hij weer met iets van Rammstein, haha.”

 

Dat Parkpop ook dit jaar weer meer kan investeren aan artiesten komt door Night at the Park, de dag ervoor. Dat is wel een betaald festival. „Een gratis festival alleen is bijna niet te doen", zegt Raven. „De twee festivals samen hebben zeker toekomst. Daardoor kan het programmabudget iets omhoog. Dat gaat volgend jaar ook gebeuren.”

Volgens Raven is het unieke van Parkpop dat het een breed publiek trekt. „Van nul tot 90, iedereen is welkom. De een komt voor de muziek, de ander om lekker uit te rusten op het gras. En dat laatste kan, omdat je niet zwaar in de buidel hoeft te tasten.” Ook de unieke sfeer is volgens haar een groot pluspunt. „Het is er prettig en vreedzaam.”

Ook Rotterdammers weten volgens haar goed de weg te vinden naar Den Haag. „Het is ook een fantastisch park. Het Zuiderpark in Rotterdam is een beetje jammer, maar in Den Haag echt prima. Met het openbaar vervoer kom je er makkelijk en ook parkeren is geen probleem.”


Share this post on social media: