Bedrijfsevenementen

Door de vele grootschalige culturele evenementen die Ducos Productions jaarlijks realiseert, beschikken wij over voldoende creatief vermogen om onderscheidende concepten te bedenken en strategieën te ontwikkelen. De aanwezige organisatorische, productionele en publicitaire kracht maken het mogelijk om producties en presentaties volledig aan Ducos uit te besteden.

Voorbeelden van aanleidingen waarvoor het bedrijfsleven en overheden Ducos reeds eerder inschakelden voor de realisatie van presentaties en projecten waren onder andere fusies, openingen, jubilea, aankondigingen, relatiebeheer en interne vieringen. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Stadion De Kuip, Akzo Nobel, Hogeschool Rotterdam, InHolland, FunX, Euro 2000 en Grand Depart Tour de France. Zie hier voor een selectie van onze opdrachtgevers.

Zoekt u mogelijkheden voor relatiebeheer, product- of bedrijfspresentatie bij een van onze bestaande evenementen, voor de verscheidenheid aan mogelijkheden zie hier onze agenda met komende evenementen.

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt en contact met een van onze medewerkers, dan kunt u zich hier melden en wij nemen contact met u op.